За нас

Днес вече всеки резервира онлайн! Билети за кино, театър, концерти, почивка или хотел, посещения на туристически забележителности и много други. Разплаща онлайн, използва услуги онлайн, получава фактури онлайн.

Можем уверено да заявим:

"Тук, в община Ловеч, можете да резервирате и платите всичко онлайн".

Да! Всичко!

Електронният портал на община Ловеч е единственият в България в своя обхват и мащаб, с възможност за разширение и използване в различни сфери от различни хора, бизнеси и самата администрация.

 

Ето какво може да резервирате на адрес: https://rsv.lovech.bg

Билети за събития

Системата е разработена така, че да обслужва различен вид събития: такива като Lovech Rock Fest - организирани на едно място без запазване на места, с различни типове билети - по дни и категории; събития като концерти и тетрални постановки, които позволяват избор на сектор, ред и конкретно място - както от списък, така и чрез интерактивна схема на обекта.

Посетителите могат да резервират и да платят директно онлайн, след което получават на своя е-мейл електронен билет. Електронният билет може да се покаже на входа на събитието директно на мобилното устройство на посетителя или да бъде разпечатан.

Посещения на туристически обекти

Онлайн покупката на билет за посещение на туристически обект може да спести време, особено, когато се касае за натоварени дни или големи групи туристи. Ако планирате посещение на някоя от страхотните забележителности в града - Ловешката средновековна крепост или старата градска баня "Дели хамам" то в портала може да изберете деня на посещението и вида на билетите, които искате да закупите. Разплащате онлайн и отново получавате билетите си в електронен вид, като е необходимо само да ги покажете на входа.

Бизнес обекти

Порталът има още по-широк обхват - позволява бързо наемане на общински обекти, както и временни места при организиране на празници и сезонни активности. Така например, за празниците около Цветница и Великден се организира базар. Участниците - производители на храни, собствениците на увеселителни съоръжения, цветари и занаятчии могат да прегледат интерактивна схема на площада и да резервират обект. След това могат електронно да прикачат в системата изискваните документи и да получат фактурата и разрешителното си онлайн.

 

Възможността за резервация онлайн спестява усилия не само на гражданите и бизнеса. В помощ на администрацията е административния панел към нея, който спестява време за издаване на документи съпъстващи отдаването под наем и организацията на събития. Предвидена е възможност за опериране на няколко юридически лица - община, общински предприятия и външни фирми, тъй като не винаги общината е организатор на всички събития на нейна територия.

Порталът е разработен като онлайн базирана система и е достъпен през всякакви устройства - мобилни телефони, компютри, таблети и др. Дизайнът и интерфейсите са изчистени, модерни и оптимизирани, така че да направите резервация с няколко клика.

Електронният портал за резервации е една голяма крачка към по-осезаемо присъствие на общината онлайн и предоставянето на електронни онлайн услуги, които хората са свикнали да използват.